Uudenmaan Työttömien Yhdistysten Aluejärjestö – UUTTA ry

Yhteystiedot

Uudenmaan Työttömien Yhdistysten Aluejärjestö – UUTTA ry

1.9.2020 alkaen yhdistyksen puheenjohtajan tehtäviä hoitaa ja toimii yhteyshenkilönä varapuheenjohtaja Meerit Kuparinen.

p. 050 5838 603 tai s-posti: meerit.kuparinen@hety.fi

Postiosoite:
UUTTA ry
c/o Työttömien Keskusjärjestö ry
Rahakamarinportti 3 A
00240 Helsinki

www.uutta.org

Facebook


TULO-OHJE Helsingin Työkanava HeTyyn:

UUTTA ry kokoustaa ja pitää tapahtumia pääsääntöisesti Helsingin Työkanava HeTy ry:n tiloissa Katajanokalla (Os. Katajanokanlaituri 4 (2. krs), 00160 Helsinki). Paikalle pääsee keskustasta parhaiten raitiovaunulla numero 4, esim. Lasipalatsin edestä Mannerheimintieltä tai kävellen esim. Senaatintorin ja Kauppatorin poikki. Raitiovaunu 5, joka kulkee mm. Rautatieaseman ohi, liikennöi rajattuina aikoina päivästä.

Poistumispysäkki raitiovaunusta on Tove Janssonin puisto, heti Uspenskin katedraalin jälkeen. Pysäkiltä pitää palata vähän matkaa tulosuuntaan ja suunnata kohti rantaa ja maailmanpyörää. Suorakulmainen punatiilirakennus on rantalinjassa maailmanpyörän vieressä. Rappukäytävän sisäänkäynti on rakennuksen maailmanpyörän puoleisessa päädyssä (autotallin sisäänajon takana raitiovaunupysäkiltä tultaessa).

Jos rappukäytävän ovi on lukossa, soita oven oikealta puolelta löytyvää HeTyn ovikelloa (tai HeTyn toimistoon p. 045 874 8467).